Babagan & nbspSHUANGSHI

  • 01

    Profil

    Shuangshi Tools (Shijiazhuang) Co., Ltd didegake tanggal 7 Maret 2017, minangka perusahaan modern sing spesialisasine manufaktur alat berlian. Perusahaan wis nandur modhal ..

  • 02

    Sejarah

    Ing tanggal 12 Maret 1992, kita miwiti nggawe wilah gergaji berlian menyang produksi. Nalika semana, industri pisau gergaji domestik lagi diwiwiti, ngasilake spesifikasi sing gedhe ..

  • 03

    Kantor

    Kantor kami dununge ing Wilayah Otonomi Guangxi Zhuang lan pabrik dununge ana ing Provinsi Hebei, China. Ayo ndeleng gambar ..

  • 04

    Tim

    R&D Produk lan Departemen Teknologi minangka departemen inti, kanthi total 15 karyawan. Departemen iki njamin manawa perusahaan bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas tinggi ..

PRODUK

Warta

  • Diperiksa Pangkalan Inkubasi Perdagangan Luar Negeri anyar G&M

  • Karep limang taun karo sampeyan - Komando G&M 2020 ...

  • Tinjauan babagan prestasi kerja GUANGXI G&M GLOBAL ENTERPRI ...

  • Sugeng ambal warsa dumugi titimangsa anyar kita.

  • Prospek aplikasi roda grinding berlian ing pamrosesan watu

INQUIRY